Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer για το World War Z: Aftermath

Η Focus Home Interactive και η Saber Interactive δημοσίευσαν ένα νέο gameplay overview trailer για το World War Z: Aftermath. Το παιχνίδι είναι ένα co-op zombie shooter βασισμένο στο δημοφιλές κινηματογραφικό franchise της Paramount Pictures και είναι το δεύτερο game που θα προσπαθήσει να διατηρήσει το φανατικό κοινό του πρώτου εγχειρήματος. Θα προσφέρει cross play για PC και κονσόλες, όπου έως και 4 φίλοι θα μπορούν να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν ορδές ζόμπι. Το World War Z: Aftermath θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα προσφέρει και συμβατότητα για τα PS5 και Xbox Series X/S με ανάλυση 4Κ και 60fps. Στις αρχές του 2022, υπάρχει πρόγραμμα για περισσότερες next-gen βελτιώσεις, όπως υποστήριξη για ξεχωριστά χαρακτηριστικά των νέων κονσολών, αλλά και το Horde Mode XL.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*