Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer απέκτησε το Lemnis Gate

H Frontier Foundry και η Ratloop Games Canada κυκλοφόρησαν ένα gameplay overview trailer για το turn-based combat strategy first-person shooter Lemnis Gate. Όπως αναφέρουν οι δύο εταιρίες, τα matches του Lemnis Gate διαδραματίζονται μέσα σε time loops. Ο κάθε παίκτης έχει 25 δευτερόλεπτα να πραγματοποιήσει την κίνησή του. Όταν όλοι οι παίκτες πραγματοποιήσουν το action τους, θα ξεκινήσει ο επόμενος γύρος. Συνολικά το κάθε match θα έχει 5 γύρους.Οι παίκτες καλούνται να σκεφτούν όσο πιο στρατηγικά μπορούν για να αποκτήσουν το πλειονέκτημα στο match.

Υπενθυμίζουμε πως το Lemnis Gate θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam) στις 28 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, την ίδια μέρα το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στους συνδρομητές των Xbox Game Pass για Console, PC και Cloud.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*