Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Boundary

Μέσω του Gamespot, η Skystone Games και η Studio Surgical Scalpels δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το Boundary.

Πρόκειται για ένα multiplayer first-person shooter που διαδραματίζεται στο διάστημα, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να νιώσουν πως είναι οι συνθήκες με μηδενική βαρύτητα. Θα μπορείτε να παίξετε σε τέσσερα διαφορετικά modes, τα όποια είναι τα Facility Capture, Team Deathmatch, Skirmish και Orbital Purge. Δείτε στο παρακάτω trailer πως πραγματοποιούνται οι διαστημικές μάχες δίχως την παρουσία του βαρυτικού πεδίου.


Το Boundary έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2021 για PlayStation 4 και PC, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις και για άλλες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*