Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Dolmen

H Prime Matter και η Massive Work παρουσίασαν ένα gameplay trailer για το Dolmen.

Το cosmic horror science-fiction third-person action RPG Prime Matter αναμένεται μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC, τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή.


Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον ξεχασμένο πλανήτη Revion Prime. Η εξερεύνηση και η γρήγορη προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες θα είναι κρίσιμες για την επιβίωση των παικτών, που θα κληθούν να δημιουργήσουν εξοπλισμό και διαφόρων ειδών αντικείμενα από τα κουφάρια των εχθρών τους. Χρειάζεται απόλυτη προσοχή, μιας και κάθε βήμα μπορεί να είναι το τελευταίο σας. Μέσω των experience points που θα συγκεντρώνετε θα μπορείτε να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας, έτσι ώστε να γίνει ικανός να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει βιώσει ποτέ η ανθρωπότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*