Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Arc of Alchemist

*
H Compile Heart κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για το Arc of Alchemist. Σε αυτό παρουσιάζεται το dungeon Desert of Beginnings και παρέχονται νέες λεπτομέρειες για το σύστημα μάχης. Οι παίκτες ελέγχουν μονάχα τον πρωταγωνιστή Quinn Bravesford και όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, μπορούν να ρυθμίζουν το ΑΙ, προκειμένου να ακολουθούν συγκεκριμένες στρατηγικές. Κάθε χαρακτήρας έχει ξεχωριστές ικανότητες και η εναλλαγή των μελών της ομάδας μπορεί να γίνει όταν βρίσκεστε στη βάση σας. Καλό θα είναι μάλιστα οι όποιες αλλαγές στο roster να πραγματοποιούνται με βάση τις καταστάσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε. Ακόμα, η εξερεύνηση των dungeons θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή, καθώς υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να πέσετε σε τέρατα που δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το Arc of Alchemist θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στην Ιαπωνία και το καλοκαίρι στις δυτικές χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*