Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Contra 2028

*
To Contra 2028 είναι το αποτέλεσμα μιας ομάδας φοιτητών που τους ζητήθηκε, εντός 8 εβδομάδων, να αναγεννήσουν το παιχνίδι του NES. Ο τίτλος είναι η προσπάθεια 8 φοιτητών να αναπτύξουν ένα reboot του Contra και για να το επιτύχουν, χρησιμοποίησαν τη βοήθεια της Unreal Engine 4, καθώς και μερικά στοιχεία από το Vanquish. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι μέσω του παρακάτω trailer, αλλά έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάστε -δωρεάν- και από την επίσημη ιστοσελίδα του. Το εγχείρημα των φοιτητών (καθώς δημιουργήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα) περιλαμβάνει μόνο ένα level, στο οποίο πετσοκόβετε εξωγήινους με τα όπλα που είναι διαθέσιμα εντός. Στη συνέχεια ακολουθούν οι απαιτήσεις που θα πρέπει να πληροί το PC σας προκειμένου να απολαύσετε απροβλημάτιστα το Contra 2028.



Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 64bit ή νεότερο
Κάρτα γραφικών: GTX Geforce 560/Radeon HD 6950 ή καλύτερη
Μνήμη: 4+ GB
Επεξεργαστή: Quad Core 3+ GHz Ghz
Διαθέσιμο χώρο: 5 GB 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • αν ηταν φοιτητες μου θα χαν παρει κατω από τη βαση με τη generic μαλακια που φτιαξαν και οι 8!ναν δεν υπηρχε το λογοτυπο δε θυμιζε κάτι από contra το gameplay..αντι να φτιάξουν ένα 3d γραμμικό που να περιέχει και side scrolling πεταξαν μια πιστα και τη γεμισαν aliens...ουστ κοπροσκυλα!

*