Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Contra Remake

Ένα νέο gameplay trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το νέο Contra game των Konami και Tencent, το οποίο και αναμένεται στην αγορά της Κίνας για συσκευές iOS και Android. H συνεργασία μεταξύ του publisher και της Tencent, εταιρεία που ασχολείται με το διαδίκτυο, την κινητή τηλεφωνία και τις τηλεπικοινωνίες γενικότερα, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2015 και μετά από αρκετούς μήνες επιβεβαιώνεται ότι το νέο project που ετοιμάζουν οι δύο εταιρείες πρόκειται για ένα HD remake του Contra Evolution, που κυκλοφόρησε για φορητές συσκευές το 2010 στην Κίνα, σε arcades το 2011, και για iOS και Android στη Βόρεια Αμερική το 2013.



Σε πρόσφατη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η Tencent παρουσίασε το παρακάτω trailer ανακοινώνοντας ένα νέο PvP mode για το παιχνίδι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*