Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Onimusha: Warlords

*
Η Capcom κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για το Onimusha: Warlords. Σε αυτό θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε πλάνα από τις επιθέσεις του Samanosuke με το σπαθί του και τα ακροβατικά της Kaede. Σύμφωνα με το σενάριο, σε μια προσπάθεια για την ένωση της Ιαπωνίας, ο στρατός του Yoshimoto Imagawa έφυγε από τη Suruga και ξεκίνησε να βαδίζει προς την πρωτεύουσα. Όμως, ενώ είχαν στρατοπεδεύσει στην περιοχή Dengaku Gorge της επαρχίας Owari, η μοίρα του Imagawa θα πάρει νέα πορεία. Έχοντας μόνο 2.000 στρατιώτες, ο Nobunaga Oda έκανε επιδρομή στο στρατόπεδο του Imagawa, σε μια αναμέτρηση που έχει γίνει γνωστή ως η μάχης της Okehazama. Το Onimusha: Warlords θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία, στις 20 Δεκεμβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Στις δυτικές χώρες αναμενεται στις 15 Ιανουαρίου 2019 για PlayStation 4 και Xbox One. Την ίδια ημέρα, μέσω Steam, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως η έκδοση του τίτλου για PC. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*