Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Power Rangers: Battle for the Grid

*
Η nWay δημοσίευσε το επίσημο gameplay trailer για το επερχόμενο Power Rangers: Battle for the Grid, όπου παρουσιάζεται το βασικό ρόστερ των χαρακτήρων. Θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στον τρόπο που επιτίθενται οι Goldar, Ranger Slayer, Mastodon Sentry, Kat, Magna Defender, Gia, Jason, Tommy και Lord Drakkon, όπως επίσης στου μηχανισμούς βοήθειας, το dynamic defense, τα juggle combos και το σύστημα Megazord Ultras. Το Power Rangers: Battle for the Grid θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο, για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για PC. H standard edition θα κοστίζει €19,99 και η Collector’s Edition που θα περιλαμβάνει το Season One Pass (συν τρεις επιπλέον χαρακτήρες, τα Arcade stories τους και ένα νέο warrior skin) θα έχει τιμή €39,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*