Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Rayman Mini

Μετά από μια πενταετία απραξίας, η Ubisoft επαναφέρει τον Rayman και τους φίλους του στην ενεργό δράση. Η νέα περιπέτεια είναι ένα side-scrolling platformer που ονομάζεται Rayman Mini και θα κυκλοφορήσει σύντομα για Apple Arcade. Την ανάπτυξη του τίτλου έχουν αναλάβει η Ubisoft Montpellier και η Pastagames και σύμφωνα με το σενάριο ο πρωταγωνιστής συρρικνώνεται σε μέγεθος μυρμηγκιού. Από τη στιγμή εκείνη ξεκινάει το ταξίδι σε αυτό που η Ubisoft αποκαλεί "macro-photographic world".

Κατά το λανσάρισμα οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους 48 επίπεδα γεμάτα bosses και στολές που θα μπορούν να ξεκλειδώσουν. Θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε ως Rayman, Barbara ή Globox. Μετά την κυκλοφορία θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις αλλά και υποστήριξη για cross-progression ανάμεσα σε όλες τις συσκευές iOS , όπως iPhone, iPad, Apple TV και Mac. Το Apple Arcade θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Σεπτεμβρίου 2019 και ακολουθεί το πρώτο trailer του Rayman Mini.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*