Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay video από το Trine 3: The Artifacts Of Power

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα χορταστικό gameplay video από το Trine 3: The Artifacts of Power της Frozenbyte που ανακοινώθηκε πρόσφατα και μεταφέρει πλέον τη σειρά σε τεχνολογία 3D. Σε αυτό γίνεται παρουσίαση και των τριών χαρακτήρων που δεν είναι άλλοι από τους Pontius The Knight, Zoya The Thief και Amadeus The Wizard. Το Trine 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC εντός τους 2015, ενώ αργότερα θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και στη συνέχεια του άρθρου παρακολουθήσετε 9 λεπτά δράσης από τον επερχόμενο τίτλο της Frozenbyte.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Απιστευτο φαινεται!Βλεπω κιολας σε ορισμενα σημεια οτι εχεις ελευθερια και σπαει αυτην την 2D κινηση στον χωρο.Μακαρι μελλοντικα να το δουμε και πληρως "ελευθερο" με αρκετες δοσεις rpg και γριφων.

*