Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay video από το Twelve Tales: Conker 64

H Rare έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από το Twelve Tales: Conker 64, που είχε παρουσιαστεί στην Ε3 1997 ως το sequel του Conker’s Pocket Tales, όμως ποτέ δεν κυκλοφόρησε. Σε αυτό, οι παίκτες θα είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και ως Berri που κατά γενική ομολογία μοιάζει περισσότερο με θηλυκό Conker παρά με την Berri από το Conker’s Bad Fur Day. Το παιχνίδι είχε co-op και split-screen deathmatch τεσσάρων παικτών, χωρίς ασφαλώς να υπάρχουν θάνατοι. Τέλος, σύμφωνα με τη Rare ο λόγος που το παιχνίδι μπήκε στον πάγο ήταν ότι δεν θα μπορούσε να συναγωνιστεί τα άλλα 3D platformers που είχαν την εποχή εκείνη αρχίσει να κατακτούν το ενδιαφέρον του κοινού. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό υλικό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*