Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay video για το Conan Unconquered

*
Funcom και Petroglyph δημοσίευσαν ένα νέο gameplay video για το επερχόμενο Conan Unconquered. Σε αυτό θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε λεπτομέρειες για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και μέλη της ομάδας ανάπτυξης εξηγούν ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των εισβολέων. Το Conan Unconquered περιγράφεται ως ένα fast-paced strategy game, όπου σκοπός είναι η αντιμετώπιση συνεχόμενων "κυμμάτων" εχθρών, με συνεχώς αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας. Το χτίσιμο ενός απροσπέλαστου φρουρίου, είναι μόνο το πρώτο βήμα για την επικράτηση. Πέρα από τη single player εμπειρία, έως δύο παίκτες μπορούν να συνεργαστούν online, γεγονός που δίνει διαφορετική διάσταση στο gameplay. To Conan Unconquered θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*