Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay video για το Ghostbusters: The Video Game Remastered στο Switch

*
Μέσω IGN, ο publisher Mad Dog Games και η developer Saber Interactive μας δίνουν την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην έκδοση του Ghostbusters: The Video Game Remastered για Nintendo Switch. Το Ghostbusters: The Video Game Remastered προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική ιστορία από τους Dan Aykroyd και Harold Ramis που ενσωματώνει όλα το κωμικά και τρομακτικά στοιχεία του franchise, που φέτος κλείνει 35 χρόνια ζωής.

Ως νέος στην ομάδα των Ghostbusters θα συνεργαστείτε θα συνεργαστείτε με τους Stantz, Spengler, Venkman και Zeddemorecrew, στους οποίους δανείζουν τις φωνές τους οι Aykroyd, Ramis, Bill Murray και Ernie Hudson αντίστοιχα. Δεν θα απουσιάσουν οι Annie Potts, Brian Doyle-Murray, William Atherton και Max von Sydow.


Για μια ακόμα φορά το Manhattan έχει γεμίσει φαντάσματα και μόνο οι Ghostbusters μπορούν να τα στείλουν πίσω από εκεί που ήρθαν. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω του Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*