Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay walkthrough για το MechWarrior 5: Mercenaries (video)

Η Piranha Games δημοσίευσε νέα πλάνα από το gameplay του MechWarrior 5: Mercenaries, προσφέροντας έτσι ένα walkthrough για το παιχνίδι. Οι μάχες παρουσιάζουν ένα περιβάλλον όπου σχεδόν τα πάντα μπορούν να διαλυθούν, σχεδισμένο ώστε τα Mechs να μπορούν κυριολεκτικά να περνάνε μέσα από κτίρια και ταυτόχρονα να εξαφανίζουν ελικόπτερα από τον ουρανό, στέλνοντας τους πιλότους για παλιοσίδερα.

Είναι φανερό οτι το campaign του MechWarrior 5: Mercenaries ενέχει μεγάλες δόσεις ρίσκου, πολλές ανταμοιβές και επιπτώσεις για οτιδήποτε κάνετε. Μπορείτε να διασκεδάσετε είτε μόνοι, είτε με συντροφία τριών φίλων σας και οι επικεφαλής κάθε ομάδας θα πρέπει να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για κάθε αποστολή που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας.


Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC στις 10 Δεκεμβρίου 2019, μέσω του Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*