Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay από το fan game Alien: Hope for the Future (trailer)

Ένα νέο video με gameplay από το Alien: Hope for the Future, παιχνίδι φτιαγμένο από οπαδούς της σειράς Alien, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το video βασίζεται στο νεότερο build του παιχνιδιού και μας δίνει μια ιδέα του τι έχουν κάνει οι developers με τον τίτλο τους τελευταίους μήνες. Το παιχνίδι είναι ένα immersive sim project με στοιχεία από survival-horror και tactics και, μόλις ολοκληρωθεί, θα κυκλοφορήσει δωρεάν για όλους.

Η ιστορία του θα εξελίσσεται στο Hadly’s Hope colony πριν από το xenomorph incident και οι παίκτες θα παίζουν ως οι άποικοι. Το Alien: Hope for the Future χρησιμοποιεί τη Unity Engine. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια formats ή το αν θα υπάρξει demo πριν τη διάθεσή του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*