Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay υλικό από την PS4 έκδοση του Tropico 5

Η Kalypso έδωσε στη δημοσιότητα gameplay υλικό από την έκδοση του Tropico 5 για το PlayStation 4, η οποία σύμφωνα με σχετικό post του παραγωγού Timo Thomas στο PlayStation blog, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους. Το Tropico 5 είναι το πρώτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς που θα κυκλοφορήσει σε σύστημα PlayStation και η έκδοση για PlayStation 4 ακολουθεί αυτές για PC και Xbox 360 που βρέθηκαν στα ράφια των καταστημάτων το 2014. Στο παιχνίδι, αναλαμβάνετε το ρόλο του γενιοφόρου El Presidente ο οποίος είναι κυβερνήτης της δημοκρατίας του Tropico το οποίο είναι ένα μικρό νησί της Καραϊβικής και φημίζεται για την παραγωγή μπανάνας. Το ζητούμενο στο παιχνίδι, είναι η σωστή διαχείριση των απαιτήσεων του πληθυσμού, μιας και ο λαός έχει τη δύναμη μέσω της ψήφου του να απομακρύνει ανά πάσα στιγμή τον El Presidente από την εξουσία.



Σύμφωνα με τον Thomas, στην έκδοση για PS4 τα management controls θα γίνονται map στο χειριστήριο, η ανάλυση θα είναι 1080p και ο ρυθμός ανανέωσης στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τέλος θα υποστηρίζεται Remote Play μέσω των PlayStation TV και PlayStation Vita.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*