Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay υλικό από το Artifact

*
Το Eurogamer δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών για το νέο παιχνίδι της Valve, Artifact, το οποίο είναι ένα card game που αντλεί θεματολογία από το DOTA 2. Το παιχνίδι ξεχωρίζει αρκετά από άλλα του είδους του, κυρίως γιατί θα είναι βασισμένο σε πολλά στοιχεία του δημοφιλούς MOBA. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι πως κάθε μάχη περιλαμβάνει τρεις λωρίδες, με τη καθεμιά να περιλαμβάνει δύο πύργους, ένα για κάθε παίκτη, οπού νικητής θα είναι αυτός που θα καταστρέψει δύο ή τρεις από αυτούς. Αυτό από μόνο του είναι ένα βασικό στοιχείο του DOTA2 και γενικά των παιχνιδιών moba, και σε συνδυασμό με τη συλλογή καρτών για τη δημιουργία μιας σωστά δομημένης τράπουλας, κάνει το παιχνίδι ένα από τα πιο ιδιαίτερα του είδους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*