Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Games Under €20 και Digital Zone Sales στο PlayStation Store

*
Σε περίπτωση που οι γιορτές πέρασαν, αλλά στο πορτοφόλι σας υπάρχουν ακόμα χρήματα, η Sony σας δίνει μια ακόμα σοβαρή δικαιολογία να ξοδέψετε ότι πιθανό σας έχει απομείνει. Αυτή τη φορά με δυο διαφορετικά promotions να τρέχουν παράλληλα, κατά βάση για τους κατόχους PlayStation 4 με μετρημένους στα δάχτυλα τίτλους για PlayStation 3 και PS Vita. Καταρχάς, επιστρέφουν τα Games Under €20 και μεταξύ άλλων, στη σχετική λίστα υπάρχουν τα The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Fallout 4, DiRT Rally, Okami HD, Metal Gear Solid V: Definitive Edition, Bioshock: The Collection, The Order 1886, Zero Escape: Zero Time Dilemma κλπ. Στη λίστα του Digital Zone υπάρχουν κυρίως τίτλοι χαμηλότερου budget που είναι διαθέσιμοι σε ψηφιακή μορφή, δίχως αυτό να σημαίνει κάτι για τη διασκέδαση που προσφέρουν. Ξεχωρίζουν τα Night in the Woods, Brothers: A Tale of Two Sons, Titan Souls, Gone Home και White Night. Σίγουρα κάτι θα σας ελκύσει το ενδιαφέρον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*