Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί έως τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του Warhammer 40,000: Darktide για PC

*
Άσχημα νέα για τους λάτρεις της σειράς Warhammer 40,000. Η Fatshark ανακοίνωσε πως το Warhammer 40,000: Darktide θα καθυστερήσει για PC και ακόμα περισσότερο για Xbox Series X και Xbox Series S. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στις 30 Νοεμβρίου 2022 ενώ η έκδοση για Xbox Series X και Xbox Series S θα λανσαριστεί "λίγο αργότερα".

O CEO και ο συνιδρυτής της Fatshark Martin Wahlund στο επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter αναφέρει: "Σήμερα αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε το παιχνίδι. Είναι μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρει ένας developer και κανένας δεν είναι ενθουσιασμένος με αυτή. Ωστόσο, είναι υποχρέωση μας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Θέλουμε ακόμα χρόνο να βελτιώσουμε το stability και το performance του παιχνιδιού".

Τέλος, ο Wahlund ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσουν technical tests και betas σύντομα για να διορθωθούν μικρές ατέλειες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*