Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Age of Empires II: Definitive Edition

*
H Microsoft ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Gamescom 2019 την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Age of Empires II: Definitive Edition. Ο τίτλος επιστρέφει στο σήμερα του gaming στις 14 Νοεμβρίου στο PC, όπως αποκαλύφθηκε στο Inside Xbox. Το παιχνίδι έρχεται με 4Κ Ultra HJD γραφικά, remastered soundtrack και νέο περιεχόμενο με τίτλο “The Last Khans” που περιλαμβάνει 3 νέα campaigns και 4 νέους πολιτισμούς.

Πάνω από 200 ώρες δράσης και 1000 χρόνια ανθρωπότητας περιλαμβάνονται στον τίτλο και οι παίκτες καλούνται να πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για να επιβιώσουν σε όλες τις μάχες. Τέλος, να σημειώσουμε πως ο τίτλος θα υποστηρίζει spectator mode και native streaming support.




To Age of Empires II: Definitive Edition θα είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass for PC και Xbox Game Pass Ultimate και θα υποστηρίζει cross-play ανάμεσα σε εκδόσεις Steam και Windows PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*