Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Η Sony επίσημα και στο PC - αρχή με το ReadySet Heroes (trailer)

*
H Sony κάνει και επίσημα το πρώτο της βήμα και προς το PC gaming με την κυκλοφορία του ReadySet Heroes, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Gamescom 2019. Το fast-paced multiplayer dungeon crawler θα προστεθεί στη λίστα του Epic Games Store και είναι ενδιαφέρον το ότι μέχρι προσφάτως ήταν αποκλειστικό game του PS4. O Shawn Layden δήλωσε πρόσφατα πως κάποια από τα παιχνίδια της Sony που μπορούν να κυκλοφορήσουν στο PC ίσως και να βάλουν τα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας στη σκέψη να τα μεταφέρουν και σε ένα ευρύτερο κοινό.

Η αρχή έχει γίνει και ίσως τα επόμενα βήματα της Sony Interactive Entertainment στο χώρο εκτός του PS4 να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δείτε περισσότερα για το παιχνίδι της Sony στο σχετικό trailer και ετοιμαστείτε για την κυκλοφορία του την 1η Οκτωβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*