Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Trailer της κονσόλας Intellivision Amico και των αποκλειστικών games του

Το Intellivision Amico παρουσιάστηκε αναλυτικά στο πλαίσιο της Gamescom 2019 μέσα από ένα νέο trailer. Σε αυτό παρουσιάζεται τόσο το ίδιο το σύστημα, όσο και μερικά από τα αποκλειστικά του games. H νέα κονσόλα παρουσιάστηκε από το καλοκαίρι του 2018 και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην κυκλοφορία του. Τα περισσότερα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο video κάνουν ένα πολύ σύντομο πέρασμα και συνολικά βλέπουμε 17 τίτλους, μέσα στους οποίους και μερικές κλασικές επιτυχίες όπως τα Astrosmash, Night Stalker και Shark! Shark!

Η τιμή κάθε τίτλου δεν θα ξεπερνάει τα δέκα δολάρια και δεν θα περιλαμβάνουν DLC, microtransactions και διαφημίσεις. Στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνονται 5 παιχνίδια (ένα εκ των οποίων ένα νέο Earthworm Jim) και το σύστημα θα υποστηρίζει έως και 8 παίκτες που θα διασκεδάζουν είτε με το χειριστήριό τους είτε με το τηλέφωνό τους.


Το Intellivision Amico έρχεται στις 10 Οκτωβρίου 2020. Δείτε το Gamescom 2019 trailer του στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*