Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019 trailer για το Commandos 2 HD Remaster

*
H Kalypso Media και η developer Yippee Entertainment δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Commandos 2 HD Remaster. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac, Linux, iOS και Android στο 4ο τρίμηνο του 2019. Το Commandos 2 HD Remaster θα έρθει με αναβαθμισμένα γραφικά και βελτιωμένο χειρισμό, στημένο κατά περίπτωση και πλατφόρμα για την καλύτερη εμπειρία gaming.

Για μια ακόμα φορά θα έχετε υπό τον έλεγχό σας μια ομάδα αποτελούμενη από elite commandos οι οποίοι θα πρέπει να διεισδύσουν απαρατήρητοι πίσω από τις γραμμέ του εχθρού, ολοκληρώνοντας μια σειρά από αποστολές που έμειναν στην ιστορία και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η συνέχεια στο trailer που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Commandos 2 HD Remastered θα είναι απαραίτητη προσθήκη και ένα πολύ καλό παράδειγμα για να μάθουν οι νεότεροι πως ήταν τα παλιά καλά real time tactics games.
      Ντρέπομαι να το ομολογήσω, αλλά το θεωρούσα ως action strategy game.
      Και αφού δεν το τερμάτισα στην εποχή του τώρα πρέπει να το αγοράσω.

*