Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Ανακοινώθηκε για PC και κονσόλες το DCL: The Game (trailer)

*
Ο publisher THQ Nordic και η developer Climax Studios ανακοίνωσαν το DCL: The Game για κονσολες (δίχως επιπλέον λεπτομέρειες) και PC. Αυτό πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Gamescom 2019 Opening Night Live show και επιπλέον μάθαμε πως η έκδοση για PC θα λανσαριστεί στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και οι αντίστοιχες για κονσόλες το 2020.

Με το DCL: The Game θα μπορέσετε να πετάξετε σε όλο τον κόσμο, στα πλέον εντυπωσιακά Drone Racing tracks. Πρόκειται για το επίσημο παιχνίδι του Drone Champions League. Σας περιμένουν 30 διαφορετικές διαδρομές και πιλότοι από όλο τον κόσμο. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, είτε αρχάριος είτε επαγγελματίας, θα μπορέσετε να αγωνιστείτε με ισάξιους αντιπάλους.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*