Η Team Ninja εκμεταλλεύτηκε την Gamescom 2019 και δημοσίευσε το βασικό art του Nioh 2, μαζί με νέα screenshots για το παιχνίδι. Ο τίτλος θα βρίσκεται στο φετινό Tokyo Game Show, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο creative director της Team Ninja, Tom Lee, σε σχετικό του post στο επίσημο PlayStation Blog. Το Tokyo Game Show 2019 θα λάβει χώρα από τις 12 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου στην Makuhari Messe της Ιαπωνίας και οι επισκέπτες θα μπορέσουν να πάρουν για πρώτη φορά μιας πρώτης τάξης γεύση από το game, αφού θα είναι διαθέσιμο σε playable μορφή.
To Nioh 2 αναπτύσσεται για το PlayStation 4 και μένει να μάθουμε τους επόμενους μήνες και την τελική του ημερομηνία κυκλοφορίας. Μέχρι τότε, δείτε τα νέα screenshots και το βασικό art που μόλις ανακοινώθηκαν.





Το νέο firmware update του PlayStation φέρνει κάτι νέο και στα παλιά fat PS5! (video)
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity