Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Η Ubisoft παρουσίασε το ‘Welcome to the Resistance’ trailer για το Watch Dogs Legion

*
H Ubisoft εκμεταλλεύτηκε το Google Connect για το Google Stadia στην Gamescom 2019 και παρουσίασε το νέο trailer του Watch Dogs Legion με τίτλο ‘Welcome to the Resistance’. Όπως φαίνεται και από το όνομά του, καλωσορίζει τους παίκτες στην αντίσταση και επίσης από την ανακοίνωση φαίνεται πως ο τίτλος έρχεται και στο Google Stadia. Για όσους δεν γνωρίζουν, στο Watch Dogs Legion, οι παίκτες αναλαμβάνουν δράση στο Λονδίνο, όπου και μπορούν να επιστρατεύσουν οποιονδήποτε χαρακτήρα κι αν συναντήσουν, απλά φέρνοντάς τον κοντά στην Αντίσταση.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Google Stadia στις 6 Μαρτίου του 2020. Μπορείτε να δείτε το Gamescom 2019 trailer μέσα από τον παρακάτω player.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύω ότι το Watch Dogs Legion θα έχει πολύ πλάκα.
      Επίσης, φαίνεται ότι θα έχει ενδιαφέρον όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

*