Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Iron Harvest (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Gamescom 2019 Opening Night Live show, ο publisher Deep Silver και η developer King Art Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Iron Harvest. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος θα λανσαριστεί την 1η Σεπτεμβρίου 2020, για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Τα γεγονότα του τίτλου θα εκτυλίσσονται το 1920, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι άνθρωποι έχουν εξελίξει αρκετά τη τεχνολογία ώστε να έχουν εφεύρει πανίσχυρα walking machines.


Το Iron Harvest διαθέτει ένα δυναμικό σύστημα καταστροφών, που επιτρέπει στους παίκτες να κατεδαφίζουν τα περισσότερα από τα οικοδομήματα που απαρτίζουν τον κόσμο του παιχνιδιού, προκειμένου να δημιουργούν καλύψεις για την προστασία από τους εχθρούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*