Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το Final Fantasy VIII Remastered

*
Η Square Enix προχώρησε σε ανακοινώσεις για το Final Fantasy VIII Remastered στο πλαίσιο της Gamescom 2019, καθώς και στη δημοσίευση ενός νέου trailer. Αρχικά, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τιμή στα €19,99 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 3 Σεπτεμβρίου. Στο συγκεκριμένο τίτλο, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Squall και άλλων μελών της SeeD, μιας elite mercenary force, καθώς και της Rinoa.

Η remastered έκδοση έρχεται με βελτιώσεις στα γραφικά, καθώς και έξτρα επιλογές για customization στα του gameplay και της δυσκολίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το battle assiste, την ταχύτητα της δράσης, αλλά και να απενεργοποιήσετε τα random encounters. Η έκδοση για PC Θα έχει και μερικές αποκλειστικές επιλογές.


Δείτε το Gamescom 2019 trailer του παιχνιδιού και ετοιμαστείτε, η κυκλοφορία δεν είναι μακριά!



Δείτε και 8 λεπτά δράσης μέσα από το παρακάτω video.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*