Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Το The Settlers έρχεται στο PC το 2020 (bonus, νέο trailer)

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το The Settlers θα κυκλοφορήσει στην αγορά του PC μέσα στο 2020, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων που έκανε η γαλλική εταιρεία στη Gamescom 2019. Ταυτόχρονα, ο γνωστός εκδότης δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer και στο οποίο τονίζεται η παρουσία του κλασικού δημιουργού της σειράς Volker Wertich, αλλά και η συμμετοχή της Ubisoft Dusseldorf. To νέο παιχνίδι φιλοδοξεί να φέρει στις οθόνες όλη την κλασική δράση των τίτλων του παρελθόντος και να τα συνδυάσει με σύγχρονους μηχανισμούς gameplay.

Στις προσθήκες του The Settlers υπολογίστε το νέο food system και ένα motivational meta-game, καθώς και σημαντικές αλλαγές στα των online multiplayer modes. Δείτε περισσότερα για τον τίτλο στο Gamescom 2019 trailer του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*