Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Το Westworld γίνεται VR Game με τίτλο Westworld Awakening (trailer)

*
Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Westworld έρχεται στην αγορά των videogames και μάλιστα σε μορφή VR με το Westworld Awakening που ανακοινώθηκε στην Gamescom 2019. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Survios (developer του The Walking Dead: Onslaught) και φέρνει τη σειρά του HBO σε Oculus Rift και HTC Vive. To παιχνίδι είναι διαθέσιμο από σήμερα στην τιμή των €29,99 και ανήκει στην κατηγορία των stealth. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Kate και πρέπει να τα βγάλει πέρα σε μια εγκατάσταση με ένα QA tablet.

H Survios υπόσχεται να προσφέρει στους gamers μερικές γνωστές σκηνές από τη σειρά και μερικούς γνώριμους χαρακτήρες. Δείτε ένα χαρακτηριστικό gameplay video από το παιχνίδι και ετοιμαστείτε για αγορές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*