Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Το πρόγραμμα

*
Η Gamescom 2019 βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την έναρξή της και σας παρουσιάζουμε το που και πως μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Εκτός βέβαια από το Enternity.gr, το οποίο θα βρίσκεται φέτος με δύο μέλη της συντακτικής του ομάδας στην Γερμανία για να καλύψει όσα θα δείξουν οι εταιρείες. Οι Μάνος Βέζος και Παναγιώτης Πετρόπουλος θα προσπαθήσουν να δουν όσο περισσότερα games γίνεται και να σας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους, την ώρα που η ροή των νέων θα συνεχιστεί αμείωτα για να μπορείτε να βρείτε άμεσα όλα όσα θα ανακοινωθούν.

Από πλευράς παρουσιάσεων, η Gamescom δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει ούτε φέτος, αφού το PlayStation συμμετέχει με ένα απλό booth και χωρίς κάποια press conference ή κάποιο briefing. Τι θα μεταδοθεί όμως από την Κολονία;




Όλες οι παρουσιάσεις των εταιρειών έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, όπου θα δούμε τι μας επιφυλάσσει η Microsoft με το νέο επεισόδιο του Inside Xbox, η Google με τις ανακοινώσεις για το Google Stadia κι η εκδήλωση του Geoff Keighley με τίτλο Gamescom Opening Night Live που υπόσχεται αρκετές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δευτέρα 19 Αυγούστου
16.00 Nintendo Showcase
18.00 Inside Xbox
20.00 Google Stadia Connect
21.00 Gamescom Opening Night Live

H Gamescom 2019 ανοίγει τις πύλες της στις 21 Αυγούστου για όλους και θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 24 του ίδιου μήνα. Οι επαγγελματίες της αγοράς (εκπρόσωποι εμπορίου και media) θα έχουν πρόσβαση στους χώρους της Koelmesse από την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Εκτιμω που θα στειλετε παλικαρια στην Γερμανια γιατι αυτο δειχνει επαγγελματισμο.Στην Ελλαδα gaming site σημαινει καθομαι σε μια πολυθρονα και αναπαραγω ειδησεις των site του εξωτερικου.Πιο ερασιτεχνικο πεθαινει.Σας Αγαπω

      • Sephiroth
      • Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Γενικά προσπαθούμε να είμαστε σε όλες τις εκθέσεις, όπως και στη φετινή Ε3 που τα πράγματα ήταν χλιαρά. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να καταφέρνουμε να βρίσκουμε ένα σχετικό μπάτζετ κάθε φορά, αν και τα πράγματα έχουν στριμώξει αρκετά.

*