Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2020: Όλα στον «αέρα» για τη διοργάνωση, λόγω κορονοϊού

*
Ο κορονοϊός θα επηρεάσει λογικά και την Gamescom 2020, αφού οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως όλα θα αποφασιστούν τον Μάιο. Η γνωστή έκθεση της Γερμανίας αναμένεται φέτος να έχει περισσότερο “digital” παρουσία, ενώ λίγο πριν το καλοκαίρι θα αποφασίσουν οι διοργανωτές (σε συνεννόηση με τις γερμανικές Αρχές) για το κατά πόσο είναι δυνατό και ασφαλές να γεμίσει ο κόσμος το εκθεσιακό κέντρο της Κολονίας. Η επικοινωνία με τους μεγαλύτερους εκθέτες έχει γίνει ήδη και μένει να δούμε τι και πως θα αποφασιστεί. Κάποια από τα events θα μεταδοθούν σίγουρα online, ενώ αναμένεται και σε κάποια από αυτά να υπάρχει μεγαλύτερη έκταση.

Όλα αυτά συνηγορούν στο να διοργανωθεί η Gamescom 2020 «τουλάχιστον σε ψηφιακή μορφή» από τις 25 έως και τις 29 Αυγούστου, κάτι που θα ισχύσει και για την Devcom που διοργανώνεται από τις 22 έως και τις 24 του ίδιου μήνα. Αν ακυρωθεί η έκθεση, όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο θα αποζημιωθούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*