Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Αποκαλύφθηκε το Dream Cycle από τους δημιουργούς του Lara Croft (trailer)

Η Raw Fury και η Cathuria Games ανακοίνωσαν το Dream Cycle, ένα νέο action adventure game από τους δημιουργούς της Lara Croft. Θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Παγιδευμένοι σε μία διαλυμένη διάσταση, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον χειρισμό του Morgan Carter, ενός μοντέρνου μαθητευόμενου μαχητή. Αποστολή του είναι να αντιμετωπίσει τους διεφθαρμενους κατοίκους των Dreamlands για να σπάσει την κατάρα. Χρησιμοποιώντας τεχνικές stealth, παγίδες, spells και οράματα, θα μπορέσει είτε να καθαρίσει τον δρόμο μπροστά του είτε να αντιμετωίσει πρόσωπο με πρόσωπο τους αντιπάλους του, αποκαλύπτωντας τις αδυναμίες τους με συμβατικά όπλα. Μόνο αν τους καταστρέψει θα μπορέσει να προχωρήσει βαθύτερα στα Dreamlands.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*