Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Τον Οκτώβριο το νέο DLC του Wasteland 3 (trailer)

Στην ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου DLC για το Wasteland 3 τον τίτλο της Prime Matter και της inXale Entertainment, προχώρησε η Microsoft κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στην Gamescom 2021. Πιο συγκεκριμένα το DLC με επωνυμία «Cult of the Holy Detonation», αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, για όλες τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και τους υπολογιστές.

Επιπλέον, την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμη προς το κοινό και η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού, η λεγόμενη Colorado Collection, η οποία θα διαθέτει το παιχνίδι και τα δύο expansions που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι εκείνη την ημέρα. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό teaser που συνόδευε την ανακοίνωση, πατώντας στον παρακάτω player:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*