Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Το Midnight Fight Express έρχεται το καλοκαίρι του 2022 (trailer)

To Midnight Fight Express θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch και για PC μέσω του Steam το καλοκαίρι του 2022, όπως μας ανακοίνωσαν οι εκδότρια εταιρεία Humble Games και ο developer Jacob Dzwinel. Επιπλέον μας επιβεβαίωσαν πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass για Cloud, κονσόλες Xbox και PC.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο Midnight Fight Express καλείστε να πολεμήσετε με τις γροθιές σας σε μια χαοτική πόλη, σε ένα στυλ gameplay που αναμειγνύει old-school brawlers αλλά και γρήγορη δράση. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να διασχίσουν αποστάσεις εντός των επιπέδων και με τη χρήση οχημάτων αλλά και να χρησιμοποιήσουν το περιβάλλον προς όφελός τους.

Την ανακοίνωση φυσικά συνόδευε και νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Βλέπεις αυτό και βλέπεις και το sifu. αν δεν μπορείς να καταλάβεις ποιο απο τα δύο πάει τα βίντεο παιχνίδια μπροστά θέλεις βασικά μαθήματα εκπαίδευσης.

*