Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Launch trailer για το Psychonauts 2

Το launch trailer του Psychonauts 2 της Microsoft και της Double Fine Productions είδε το φως της δημοσιότητας. Αποκτήστε τον έλεγχο του πρωταγωνιστή Razputin “Raz” Aquato, ενός εκπαιδευμένου ακροβάτη και νεαρού psychic, ο οποίος θέλει να γίνει μέλος του οργανισμού κατασκοπίας Psychonauts. Ο αρχηγός του οργανισμού, όμως, φαίνεται πως έχει χάσει τον εαυτό του, καθώς υπήρξε θύμα απαγωγής, ενώ όλα δείχνουν πως υπάρχει ένας προδότης ανάμεσα στα μέλη των Psychonauts. Βοηθήστε τον Raz να σώσει τους φίλους του κατατροπώνοντας έναν επικίνδυνο psychic villain, χρησιμοποιώντας τις εντυπωσιακές ικανότητες του, παίζοντας με τα μυαλά των εχθρών του.

Το Psychonauts 2 κυκλοφορεί στα Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC στις 25 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του τίτλου:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*