Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Teaser trailer για την είσοδο της Aloy στο Genshin Impact

Ο χαρακτήρας της Aloy από το Horizon Zero Dawn αναμένεται να εισαχθεί στο Genshin Impact και η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer για να σημαδέψει αυτήν την επερχόμενη κίνηση. Θυμίζουμε ότι το Genshin Impact κυκλοφορεί για PS4, PS5, PC καθώς και για iOS και Android, ενώ αναμένεται και η έκδοση για το Nintendo Switch.

Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση για το Genshin Impact, καθώς η mihoYo, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία και τη διανομή του τίτλου, ανακοίνωσε πως θα διεξαγάγει μία συναυλία που θα περιλαμβάνει το soundtrack του παιχνιδιού. Αυτή αναμένεται να διατεθεί online από τις 3 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, με την επωνυμία «Genshin Concert 2021: Melodies of an Endless Journey».


Μπορείτε να δείτε τα δύο χαρακτηριστικά trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*