Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Αποκαλύφθηκε το free to play football game UFL

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom 2021 η Strikerz ανακοίνωσε το UFL. Πρόκειται για ένα νεο free-to-play football simulation game που σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης θα κυκλοφορήσει για όλες τις κύριες κονσόλες. Λογικά, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Nintendo Switch. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά που να παραπέμπει στη μεταφορά του και σε PC.

Με βάση το σχετικό δελτίο τύπου της Strikerz, το UFL είναι ένα παγκόσμιο διακικτυακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όπου αυτό που μετράει είναι οι ικανότητες και οι παίκτες καλούνται να είναι συμμέτοχοι σε μία επανάσταση που θα αλλάξει τον κόσμο των προσομοιωτών ποδοσφαίρου.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, πέρα από το παρακάτω teaser trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*