Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Διοργάνωση ως hybrid event, ημερομηνία για το Opening Night Live

*
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του Opening Night Live στο πλαίσιο της Gamescom 2021. Ο Geoff Keighley θα παρουσιάσει το show τη βραδιά της 24ης Αυγούστου, σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής διοργάνωσης Gamescom, η οποία υπόσχεται πληθώρα ανακοινώσεων καινούργιων video games, πολλά νέα της βιομηχανίας και διάφορες εκπλήξεις.

Το main event της Gamescom 2021 θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 29 του ίδιου μήνα. Θα διεξαχθεί ως hybrid event, κάτι που σημαίνει πως το Koelnmesse θα μπορέσει να δεχτεί κόσμο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του (με στόχο την αποφυγή συγκέντρωσης πολλών ατόμων), ενώ θα υπάρξουν και πολλά digital events. Τα digital events αποδείχτηκαν επιτυχή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της Gamescom 2020, όταν και το κανονικό event ματαιώθηκε λόγω της τρέχουσας πανδημίας του Covid-19.


Περισσότερα νέα και πληροφορίες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης αναμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς οδεύουμε σιγά σιγά στην καλοκαιρινή περίοδο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*