Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2021: Στις 3 Σεπτεμβρίου το crossover μεταξύ Fall Guys: Ultimate Knockout και The Jungle Book (trailer)

Το Fall Guys: Ultimate Knockout θα προσθέσει κοστούμια για τους χαρακτήρες του με τη θεματική του Βιβλίου της Ζούγκλας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mediatonic.

Πιο συγκεκριμένα, το κοστούμι του Μόγλη θα είναι διαθέσιμο από τις 3 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει η εμφάνιση του Σιρ Καν από τις 7 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Το κοστούμι του Μπαλού θα έρθει αργότερα, με τη διάθεσή του να ξεκινά από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ όλες τις μέρες θα μπορούν οι παίκτες να προμηθευτούν την εμφάνιση του Βασιλιά Λούη.

Αξίζει να θυμήσουμε πως το Fall Guys: Ultimate Knockout αυτή τη στιγμή διατίθεται σε PlayStation 4 και PC, με τις εκδόσεις του για Xbox Series, Xbox One και Switch να βρίσκονται αυτό το καιρό υπό ανάπτυξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*