Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Το gaming ενισχύει την πορεία των προϊόντων πληροφορικής στο Q2 2019

*
Φαίνεται πως το gaming είναι η βάση πάνω στην οποία πατάει ο κλάδος της πληροφορικής στη χώρα μας για να κινηθεί θετικά στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Κάτι τέτοιο μαρτυρούν τα στοιχεία της GfK Hellas, η οποία σημειώνει πως στις προϊοντικές κατηγορίες οθονών, φορητών υπολογιστών, gaming & leisure devices και σταθερών υπολογιστών, το κομμάτι του gaming ήταν ο βασικός λόγος της πορείας.

Από τα υπόλοιπα προϊόντα στην αγορά της πληροφορικής, θετικά κινήθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 τα σταθερά τηλέφωνα, τα wearables και τα ηχεία. Αρνητικά έδειξαν να κινούνται στην ίδια περίοδο τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, οι κονσόλες, τα φωτογραφικά, τα tablets, οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*