Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ghost Recon Wildlands: Ημερομηνία για την open beta του PvP

*
Η Ubisoft Paris αποκάλυψε το Ghost War, το νέο PvP mode του Ghost Recon: Wildlands το οποίο θα διατεθεί μέσω Open Beta αργότερα μέσα στον μήνα. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού θα το λάβουν σε μορφή δωρεάν update εντός του φθινοπώρου, λίγο μετά το πέρας της Beta. Όσοι δεν έχουν αγοράσει ήδη το παιχνίδι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα μπορούν εξίσου να συμμετέχουν στην Open Beta για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.



Στο Ghost War δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων αντιπαρατίθενται στα πλαίσια ενός τυπικού Team Deathmatch, αν και οι developers φρόντισαν να κάνουν κατανοητό ότι απαιτείται απόλυτη συνεργασία και λεπτομέρεια στην τακτική για την νίκη. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν από 12 ξεχωριστές classes, οι οποίες όλες υπόκεινται σε τρία αρχέτυπα : Assault, Support, Marksman. Κάθε κατηγορία έχει μοναδικό ρόλο και τρόπο συνεισφοράς στην ομάδα με αποτέλεσμα να υπάρχει η ευχέρεια οργάνωσης πλάνου για κάθε περίσταση. Στην Open Beta θα δώσουν το παρόν οι 6 από τις 12 classes του mode και θα υπάρχει πλήρης πρόσβαση στα όπλα, τα perks και τα customisation options τους. Επίσης θα είναι διαθέσιμοι οι πέντε από τους οκτώ προαναγγελθέντες χάρτες.



Πολύ βολικό είναι το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν την Open Beta από τις 19 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PC αν και θα πραγματοποιηθεί στις 21- 25 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο νέα trailers του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Paris

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*