Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Glen Schofield (Sledgehammer Games): «Ο κόσμος δεν εκτιμά τη δουλειά που γίνεται στα Call of Duty»

*
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Sledgehammer Games, Glen Schofield, δήλωσε πως οι καταναλωτές δεν εκτιμούν το πόση δουλειά γίνεται για να βγει ένα παιχνίδι Call of Duty. Η δήλωση αυτή έγινε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Edge, όπου και σημείωσε πως τα studios δίνουν μεγάλο αγώνα για να βγάλουν κάθε παιχνίδι στην αγορά. «Ο κόσμος θεωρεί πως ένα Call of Duty βγαίνει στον αυτόματο. Δεν αντιλαμβάνονται πόση δουλειά χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα παιχνίδι. Υπάρχει άπειρη έρευνα πιο πριν. Μιλάμε με ειδικούς στα του πολέμου, με κάποιους που έχουν ασχοληθεί με τα των πολέμων, ξοδεύουμε αρκετές μέρες σε διάφορες πόλεις για να μελετήσουμε τοπία και background. Όλα αυτά χρειάζονται για να ετοιμάσεις ένα παιχνίδι Call of Duty», σημείωσε χαρακτηριστικά. Δεν ξέχασε και να σημειώσει πως αυτή η μάχη για τις περισσότερες πωλήσεις και την υψηλότερη βαθμολογία έχει βάλει και τα studios σε μια μεταξύ τους συνεχόμενη -άτυπη- κόντρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*