Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Glitch του Red Dead Online δημιουργεί χάος με τα άλογα του παιχνιδιού (video)

*
Η διάθεση του νεότερου update του Red Dead Online, Blood Money, ήρθε μαζί με ένα glitch που δημιουργεί το απόλυτο χάος με τα άλογα του παιχνιδιού. Πολλοί παίκτες έχουν αναφέρει πως τα άλογά τους εμφανίζονται διπλά ή τριπλά, ενώ ξένα άλογα εμφανίζονται από το πουθενά τρέχοντας κατά πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. Άλλοι έχουν παρατηρήσει άλογα – φαντάσματα, ενώ οι περισσότεροι παίκτες σημειώνουν πως πολλά από τα άλογα που περιφέρονται στον κόσμο του τίτλου φέρουν σέλα, υποδεικνύοντας πως ανήκουν σε άλλους παίκτες. Μια θεωρία είναι ότι όταν οι παίκτες φεύγουν από το παιχνίδι, τα άλογά τους παραμένουν. Το Blood Money κυκλοφόρησε στις 13 Ιουλίου μαζί με πολλά νέα χαρακτηριστικά και, κυρίως, το Crimes and Opportunities. Το online κομμάτι του Red Dead Redemption 2 είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*