Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Godfall: Δείτε τον Randy Pitchford να κρατάει το πρώτο retail box του PS5 (εικόνες)

*
To Godfall είναι ένα από τα πρώτα next-gen παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν και ο Randy Pitchford δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με ένα από τα πρώτα retail boxes του PS5. To υψηλόβαθμο στέλεχος της Gearbox έχει πλέον στα χέρια του μια boxed έκδοση του νέου τίτλου και ο ίδιος τονίζει πως είναι το πρώτο next-gen retail game που έχει εμφανιστεί σε δημόσια θέα. Μάλιστα, στον λογαριασμό του έβγαλε και μια φωτογραφία που δείχνει πέραν από το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και το περιεχόμενο του retail box. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω tweet και θυμηθείτε πως το Godfall είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μαζί με το PS5, δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου τόσο για τη next-gen κονσόλα της Sony, όσο και για το PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zortam
    • Δεν βλεπω να λεει την αναλυση στην οποια παιζει το παιχνιδι (πχ 1080p, 1444p Κλπ) στο πισω μερος του κουτιου, οπως στα κουτια των ps4 games.

*