Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Stadia: Αλλαγή πλεύσης για την πλατφόρμα, εκτός εταιρείας η Jade Raymond

*
Η Google βάζει λουκέτο στα Stadia Games & Entertainment studios και εκτός από τους τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί, στο μέλλον δεν πρόκειται να επενδύσει σε εσωτερικές παραγωγές. Ήδη η επικεφαλής της Stadia Games & Entertainment, Jade Raymond, έχει αποχωρήσει από την εταιρεία, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της και η Google θα βοηθήσει το προσωπικό των studios προσφέροντάς τους νέους ρόλους.

Στο εξής η Google θα επικεντρωθεί στην περεταίρω ανάπτυξη της τεχνολογίας του Stadia για τους εταιρικούς της συνεργάτες, με τους οποίους θα επιχειρήσεις να εμβαθύνει τις σχέσεις της.


“Το 2021 επεκτείνουμε τις προσπάθειες να βοηθήσουμε τους game developers και τους publishers να εκμεταλλευτούν τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας μας και να προσφέρουν οι ίδιοι παιχνίδια στο κοινό", δήλωσε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Stadia, Phil Harrison. "Βλέπουμε μία σημαντική ευκαιρία να δουλέψουμε με τους συνεργάτες ας, αναζητώντας λύσεις για το gaming που να στηρίζονται στην τεχνολογία και τα εργαλεία της πλατφόρμας Stadia. Θεωρούμε πως μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη κατεύθυνση για την τεχνολογία Stadia, σε μια προσπάθεια να αναπτυχθεί η βιομηχανία. Είμαστε αφοσιωμένοι στο μέλλον του cloud gaming και θα συνεχίσουμε να καθοδηγούμε τη βιομηχανία", συμπλήρωσε ο Harrison.

Όσον αφορά τους παρόντες και τους μελλοντικούς χρήστες του Stadia, θα μπορέσουν να συνεχίσουν να παίζουν στην πλατφόρμα, ενώ θα συνεχίσει και η ροή τίτλων από third-party publishers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*