Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Stadia: Επέκταση της υποστήριξης σε 18 νέα smartphones και στο Galaxy S20

*
Μέχρι σήμερα η υπηρεσία Google Stadia υποστηριζόταν μόνο σε hardware της Google. Αυτό όμως το μονοπώλειο πρόκειται να σπάσει, μιας και ο γίγαντας της πληροφορικής ανακοίνωσε υποστήριξη για ένα μεγάλο αριθμό συσκευών της Samsung, της Razer και της Asus.

Πιο συγκεκριμένα η υποστήριξη επεκτείνεται στα Samsung Galaxy S8, S9, S10 και S20, κάτι που καλύπτει τις αντίστοιχες εκδόσεις Plus και Note. Ακόμα υποστηρίζεται το Razer Phone και ο διάδοχός του και τέλος το Asus ROG Phone και το ROG Phone 2.


Έτσι λοιπόν, μαζί με τα Google Pixel 2, 3 και 4, ο αριθμός των υποστηριζόμενων συσκευών Android φτάνει τα 21 μοντέλα. Μικρός μεν ο αριθμός, αλλά να πυ έγινε ένα ακόμα βήμα.

Από εκεί και πέρα, όσοι δεν ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν smartphone για το Stadia, μπορούν να επιλέξουν ένα tablet, laptop ή desktop PC με Google Chrome browser ή ακόμα και τηλεόραση με Google Chromecast Ultra.

Αν είστε ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro, μην ξεχνάτε ότι τον Φεβρουάριο μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας, δίχως επιπλέον κόστος, τα Metro Exodus και Gylt.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*