Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Grand Theft Auto IV: Δείτε το πιο λαμπερό από ποτέ με το iCEnhancer 4 & RevIVe Mod (video)

*
Η δουλειά που έχει πέσει στο iCEnhancer 4 & RevIVe mod του Grand Theft Auto IV δεν έχει προηγούμενο, καθώς έχει κάνει τον τίτλο της Rockstar να δείχνει στο PC πιο «γυαλισμένος» και λαμπερός από ποτέ. Το παιχνίδι -υπενθυμίζεται πως- κυκλοφόρησε το 2008 και τα τελευταία χρόνια το εν λόγω mod πάντα προσέφερε ξεχωριστές επιδόσεις. Πλέον έχει φτάσει σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και το αποτέλεσμά του, ρίχνει σαγόνια. Για άλλη μια φορά στοχεύει στη λεπτομέρεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό που έχει καταφέρει είναι μοναδικό. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία διάθεσης του mod, αν και το νέο video αποκαλύπτει ότι μεγάλος μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει. Ρίξτε μια ματιά στο σχετικό video και ετοιμάστε κατάλληλα το PC σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*