Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Guerrilla Collective: Μέσα στο καλοκαίρι το τρίτο expansion του Frostpunk (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Guerrilla Collective event, ο publisher 11 bit Studios μοιράστηκε με τους fans νέες πληροφορίες για το τρίτο και τελευταίο expansion του Frostpunk, που έχει την ονομασία On the Edge. Αυτό θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και παράλληλα, παρουσιάστηκε ένα νέο trailer.



Επιπλέον, η 11 bit Studios ανακοίνωσε τη μεταφορά του τίτλου σε επιτραπέζιο που θα έχει το όνομα Frostpunk: The Board Game. Τη δημιουργία του έχει αναλάβει η Glass Cannon Unplugged, στην οποία ανήκει η ομάδα που βρίσκεται πίσω από ένα αντίστοιχο project για το This War of Mine. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το video game, οι παίκτες θα πρέπει να λάβουν δύσκολες αποφάσεις και εννοείται πως θα υπάρχει πολύ χιόνι.



Το επιτραπέζιο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, αφού πρώτα αναζητηθεί χρηματοδότηση μέσω Kickstarter. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*